Årets big spender - AFSTEMNING LUKKET

Årets kantine investor er den person der enerådigt har sørget for at kantinen, på trods af inflationen, har kørt rundt og været åben hver dag.

Niller.jpg

Niels Peter Vikkelsøe - klasse 303

Hvor mange penge kan man nå at bruge på en studietur? For Nillers vedkommende er svaret et 5 cifret tal, da han ikke lige kunne sige nej til Milano's mange mærkevarer-butikker. Niller er den type som har et outfit på der er mere værd en din børneopsparing.

Johanne Sørine.jpg

Johanne Sørine Rasmussen - klasse 319

Johanne er den oplagte vinder til årets big spender da kantinen simpelthen vil gå konkurs når hun nu bliver student til sommer.

Siden 1 g har Johanne været en trofast kantine støtter. Hun er kommet på så god fod med kantinedamerne at de er på fornavn og hun bliver ofte spurgt om hun kan hjælpe med og serverer dagens ret hvor imod som betaling hun spiser gratis. Ud over dette har hun ikke kun 1 gang men 2 gange vundet et gratis kantinekort. Man undre sig måske over dette men teknikken er enkel. Du køber bare alle de kantine kort der skal til, indtil du rammer det nummer hvor man får et gratis kantinekort.
Hvis Johanne ikke er den oplagte vinder af årets big spender så ja, så ved vi ikke hvem det ellers skulle være.

Checkbox *
Hvem skal være årets big spender? Vælg KUN en!