Årets Bommert - AFSTEMNING LUKKET

Årets bommert skal gå til en person som har skabt en situation, enten fuld eller ædru, der er sjov, pinlig og/eller dum. Årets bommert skal gå til den sjoveste situation der er hændt i de år vi har gået her.

306.jpg

Klasse 306

Denne nominering går ikke til en bestemt person, men til hele klasse 306's studietur. Turen "startede" ud med en forfest på en bøssebar. Herudover indebar studieturen: en pige som var ved at få tæsk af en spansk lebbe, elev der kastede op ude foran lærens dør, 2 elever der fik tatoveringer mens de var fulde, 2 gange hvor personer ikke var kommet hjem fra byen og manglede til morgensdagens arrangement, drengene som ville på stribklub og endte dog på et bordel som endte med at kvinderne sparkere efter dem, 2 drenge som købte 20 drinks og begyndte at græde da ingen ville have drinksene, en dreng som lånte et par bukser af en mexikansk fyr for at komme ind på klubben, en pige som forsøgte at score en af lærerne i en brandert, samt klassens idiot formåede at blive kørt ned af en vred taxichauffør og få hjernerystelse og forstue lårbenet på førstedagen så han ikke kunne deltage i resten af aktiviteterne på resten af turen. Turen endte med at halvdelen af klassen skulle udføre pedelarbejde på skolen i 2 uger.

nicholas+nominerings+billede.jpg

Nicholas Kjær - Klasse 301

Vores kære Nicholas Fry, er i klasse 301 kendt for at bruge en del tid på toilettet. En dag da hele skolen skulle til foredrag i Boxen, kaldte modernatur som sædvanlig og Fry måtte afsted. Pludselig kunne der høres en fnisen i Boxen, som dernæst udviklede sig til højlydte grin. Øjnene i salen var rettet mod Nicholas, der kom gående ned af trappen. Han havde formået at have en god stribe blafrende toiletpapir siddende i bukserne. Dette var selvfølgelig en situation folk fandt morsom. Nicholas troede dog at situationen hurtigt ville blive glemt indtil dagen efter. Han skulle i skole, hvilket betød han skulle bevæge sig op ad trapperne, pludselig hører han 2 piger bag ham sige ”Er det ikke ham med toiletpapiret?”. Så situationen var ikke heeelt glemt alligevel. Dette er klart den største bommert lavet på 3. årgang.

Mads+Kudahl.jpg

Mads Kudahl

Tinderbox: Nu skal i bare høre… Kudahl finder sig en dame til tinderbox som han sover i telt med hjemme ved hende. Morgen efter takker han JA til morgenmad med resten af familien. Dernæst hjælper han selvfølgelig også med at pakke teltet sammen. Ikke nok med det, så får han også et lift af pigens onkel da han ikke aner hvor han er. Pigen er forresten smuttet på arbejde så han er alene med den fremmed familie hvis niece han lige har lakset i teltet. Kudahl bliver sat af ved elmelundsvej for at hente sin cykel. MEN da han er på vej op til cyklen, kommer han i tanke om at han har glemt sin cykelnøgle. Han går derfor 7 km hjem for at hente en bil med anhængertræk hos hans nabo. Da han igen er tilbage på skolen, var cyklen slet ikke LÅST! godt gået, Kudahl.

Checkbox *
Hvem skal være årets bommert? Vælg KUN en!