Årets gæst - AFSTEMNING LUKKET

Årets gæst skal være en person som har formået gennem tre år, at tilbringe mere tid uden for skolen end i skolen, men alligevel er miraklet sket og han/hun har gennemført!

Sk%C3%A6rmbillede+2019-04-03+kl.+10.54.14.jpg

Rasmus Holm Nissen - klasse 312

Da Rallemulle startede på Tietgen Handelsgymnasium så lærerne og eleverne ham som en rigtig einstein. Men så startede han job på Mcdonald's og siden der har man ikke set meget til ham. Karakterne faldt til minimum og lærerne glemte han var en del af klassen. Siden 3.g startede, har hver time startet med "går han her stadig?" eller "er han stadig ikke smidt ud?". Ralle skal vinde årets gæst, fordi han har samlet set har gået glip af et helt skoleår og lærerne altid byder ham velkommen når han dukker op. Da vi skulle have det præcise antal lektioner til denne nominering, var han igen ikke i skole, men fik en snap tilbage med 879 i lektioner.

Billede+af+Lucas+Stigsen.jpg

Lucas Stigsen - klasse 311

Den søde Lucas har været en gæst på Tietgen Handelsgymnasium alle tre skoleår. Han har været fraværende utallige skoledage og især morgenmodulerne er de hårdeste for Lucas. Han formår altid at fedte sig ind på lærerne, og komme med dårlige undskyldninger for sit fravær. Hans farmor skal tit køres på hospitalet flere gange om ugen, og hans hunde er gået bort op til flere gange:) (den virker hver gang). Lucas er den bedste til at sno sig udenom lektier, fremlæggelser og afleveringer. Han har formået at præstere kun at aflevere én aflevering i hele 3.g - dette er jo et talent i sig selv.

zaynab.jpg

Zaynab Hanoun - klasse 318

Vi er alle i klassen dybt overraskede over, at Zaynab har formået at klare de tre år. Hun er i skole til måske et modul om ugen, ellers slet ikke. Og hvis hun en dag vælger at dukke op (forsinket), er vi alle overraskede. Der har da været flere advarsler og samtaler med Ruth eller Rex end man kan tælle til.

Checkbox *
Hvem skal være årets gæst? Vælg KUN en!