Årets Lærer - AFSTEMNING LUKKET

Årets lærer er den lærer som forstår os og er på bølgelængde med os. Læreren der både giver os et fagligt stort udbytte samtidig med at humoren er i orden!

86FF53A5-4B5C-47E8-9977-AEEBE6405BBC.jpg

Allan Albrechtsen

Allan skal vinde da han hver dag bidrager med en vanvittig energi. Man skulle tro Allan sniffede en bane coke hver morgen, men Allan er simpelthen bare høj på livet. Allan skal vinde da han udover at yde en godt formidlet og god faglig undervisning, altid er klar til at joke med eleverne. Allan er altid klar på er væddemål og følger med i alle hans elevers interesser. Derudover har Allan været så genial at indføre en fissetrumf som der ikke giver eleverne fravær, det kræver blot du skriver et kodeord for trumfen i din fraværsbesked. Du har 3 fissetrumfer i løbet af din gymnasietid.

tima.jpg

Tine Martinussen

Tine skal have titlen som “Årets Lærer”, da hun er en af de mest begavede, dygtige og ambitiøse lærere på skolen. Hun ved alt om alle i hele historien og hun ved desuden også meget om hver enkelt elev i hendes klasser og kan uden tvivl huske hvad eleven har sagt og gjort - selvom det var for 2 år siden. Dette gælder både faglige pointer, men også personlige fremtidsdrømme og fritidsinteresser, hvilket gør, at Tines elever føler sig set og hørt. Da hun interesserer sig meget for elevers fremtid og uddannelse, gør hun ALT for at hjælpe sine elever, selv efter eleverne er færdige ude på Tietgen.

Hun hjælper derfor gerne hver enkelt elev med diverse problemstillinger og kommer altid med gode råd og feedback som man kan bruge i fremtiden.

Vi ved, at mange højst sandsynligvis vil opfatte Tine som en enorm streng lærer, men alle Tines elever ved, at hun kun vil eleven det bedste og virkelig prøver på at få sine elever til at vise hvad de kan - da hun virkelig tror på os og at vi kan meget mere end hvad vi selv tror.

Af disse grunde, mener vi, at Tine i den grad er kvalificeret og den ene lærer på Tietgen Handelsgymnasium der virkelig fortjener titlen som Årets Lærer.

58420068_344906396371029_5602703525311152128_n.jpg

Lisbeth N. Greve

Vi nominerer Lisbeth til "Året lærer", eftersom hun altid kommer med et godt humør, stort engagement og åbne arme, der varmer os alle. Som elev føler man sig altid godt tilpas i hendes timer, og hun skaber altid en god atmosfære i klassen. Lisbeth er den ultimative bedste lærer, og derfor skal hun hyldes, da hun fortjener det bedste.

Checkbox *
Hvem skal være årets lærer? Vælg KUN en!