Årets par - AFSTEMNING LUKKET

Årets par skal enten gå til de mest uadskillelige personer på hele Tietgen, eller det sødeste kærestepar. Dem hvor man ikke ser den ene uden den anden.

%C3%85rets+par+.jpg

Jacob Mikkelsen & Laura Therkildsen - klasse 314 & 317

Selvom de to søde turdelduer kun været kærester siden december, opfører de sig som et pensionist par. Hvis vejret er godt, tager de på cykeltur uden noget formål. Hvis de keder sig tager de et smut i svømmehallen og hopper på vipper og hver søndag bliver tilbragt sammen med deres læsebriller og lektier (som desuden bliver lavet til et 12 tal). Derfor skal cykelmyggene nomineres.

Billede af Lisa og Lasse.jpg

Lisa Andersen & Lasse Haugaard - klasse 301 & 310

Dette par skal vinde fordi de har brugt samtlige pauser i hele 1.g på at kysse-mysse. Dog blev det bedre i 2.g, hvor vi alle begyndte at se lidt mere til Lisa i klassen, når vi havde vores pauser.

1.-, 2.- og 3.g har været fyldt med både store og små diskussioner med os som tilskuere, trods det er de stadig uadskillelige.
Parret gik ind første dag som et kærestepar og går ud af skolen som et kærestepar, og uden tvivl kan de se lyst efter hest, hund, hus, børn og volvo i fremtiden.

IMG_1393.jpg

Tobias Lorenzen & Stefan Kærgaard - klasse 304

De pjækker sammen, drikker sammen, scorer sammen, sover sammen, dummer sig sammen, tager på hospitalet sammen, rejser sammen og sidst men ikke mindst, de ses ikke uden hinanden hverken på eller uden for skolen. De går bogstavelig talt gennem ild og vand sammen. Den dag de begge kommer i skole efter at have sat ild til hinanden og har brandsår op ad benene opsummerer deres forhold helt perfekt. Når den ene kommer med en dum idé, supplerer den anden og gør den endnu dummere. Og selvfølgelig, de er hinandens yndlingspersoner. Intet kan blive for dumt, intet kan blive for stort, deres impulsive og idérige forhold er ubeskriveligt. Ingen andre er mere værdige til årets par.

Checkbox *
Hvem skal være årets par? Vælg KUN en!