Mr. Tietgen - AFSTEMNING LUKKET

Denne award kan sammenlignes med det amerikanske koncept Prom King og går til den dreng som har gjort noget ekstraordinært for skolen.

Personen har dedikeret både skole og fritid til at gøre Tietgen til et bedre sted for alle og har gennem sin skoletid knoklet for eleverne på skolen.

Screen Shot 2019-05-01 at 12.42.56.png

Nicklas Berg Hovesen - Klasse 308

Alle på Tietgen Handelsgymnasium kender Nicklas som “ham med kameraet” dog står Nicklas for meget mere end bare at tage billeder. Nicklas har de sidste 3 år kæmpet for at gøre Tietgen et bedre sted at være og holde skolens arrangementer i live. Dette har også gjort at han er formand for Promotion som står for alt marketing til de forskellige arrangementer på skolen. Alle Facebook opslag er lavet af Nicklas og alle svar og hjælp der bliver givet når man skriver til Tietgen Festudvalg eller Tietgen Cooperation på Facebook er ligeledes Nicklas’ fortjeneste. Siden hans start på skolen har han været at finde til alle arrangementer på skolen hvor han glædeligt hjælper til hvad end det er med billeder eller at skænke fadbamser ;)
Siden 1.G har han også taget billeder for skolen hvor han altid er klar til at hjælpe så snart der blev spurgt efter det. Dette har også gjort at han er en sand darling på kontoret. Nicklas er en travl herre og ikke en gang i pauserne har han tid til at slappe af da han ofte er til møder omkring fremtidige arrangementer da Nicklas ikke kun er promotion formand men også bla. sidder med i et forretningsudvalg (som planlægger galla) og Award udvalg.
Hvis Nicklas ikke er en værdig kandidat, er der ingen der er.

IMG_5395.jpg

Adam Peter Lund Brams - Klasse 303

Hvis man har deltaget til en af vores mange fester her på skolen, så er man højst sandsynligt rendt ind i vores kære formand, Adam. Adam er en fyr som har haft fart over feltet de sidste tre år.

Han har deltaget i ATU, været en del af elevkorpset og så har han jo selvfølgelig været festudvalgsformand her i 3.g. Adam er en person som har investeret meget af sin skole- og fritid i at gøre Tietgen til et bedre og festligere sted for os elever, derfor fortjener han helt klart en nominering til årets Mr Tietgen.

IMG_3662.JPG

Viktor Heins - Klasse 301


Viktor Heins - svigermors drøm, flødefyr, Don Juan. Det er tre beskrivelser, der passer perfekt på Heins. Udover, at Heins altid har en flok forelskede 1., 2. og 3.g’ere i hælene, på grund af sit flotte udseende, så fortjener Heins prisen som Mr. Tietgen grundet sit store arbejde som formand for Cooporation. Heins investerer nemlig en stor del af sin tid i dét, der bliver til arrangementer for os alle. Prisen som Mr. Tietgen bør altså gå til heins som en tak fra os alle.

Checkbox *
Hvem skal være Mr. Tietgen? Vælg KUN en!