Mrs. Tietgen - AFSTEMNING LUKKET

Denne award kan sammenlignes med det amerikanske koncept Prom Queen og gives til den pige som har gjort noget ekstraordinært for skolen.

Personen har dedikeret både skole og fritid til at gøre Tietgen til et bedre sted for alle og har gennem sin skoletid knoklet for eleverne på skolen.

Nicoline.jpg

Nicoline Nielsen - Klasse 309

Der står Mrs. Tietgen overalt på Nicoline, som igennem hele sin skoletid været mega engageret i skolens aktiviteter, hvor hun har været med i både festudvalget og aktivitetsudvalget siden 1g! Hun stoppede dog ikke der, da hun også optog HR rollen i elevrådet, hvor hun også hjalp som næst-formand i festudvalget i løbet af hendes 3.g skoleår. Udover dette har hendes glade og søde personlighed været med til at gavne mange af skolens aktiviteter og har været med til at skaffe hende en vaske ægte tøffelhelt.

Julie+Due.jpg

Julie Due - Klasse 319

Julie er den oplagte vinder til Mrs Tietgen da ingen har været mere hårdtarbejdende end hende til samtlige af skolens arrangementer. Siden oktoberfesten i 1.G har man kunne finde Julie knokle i garderoben, hvor det hurtigt blev opdaget, at hun havde talent til meget mere. Hun blev derfor opgraderet til ansvarlig af storbar til Tietgens mange mange fester. Hun er en pige, der ønsker det bedste for andre, hvilket kan ses både når hun fyre drinks over disken eller hjælper folk i det daglige liv på Tietgen.

Udover at sørge for at eleverne aldrig går hjem uden at få slukket den værste tørst, så sikre Julie også for at fællesskabet mellem klasserne er exceptionelt ved og skabe et fælleskab på tværs af klasserne.

Julie fortjener og vinde Mrs Tietgen fordi hun har gjort en fantastisk indsats for skolens i elever, og har altid sørget for, at alle, både lærere og elever altid får slukket tørsten.

Joe.jpg

Johanne Bonavent Nygaard - klasse 319

Hvis du efter 3 år på Tietgen Handelsgymnasium ikke ved hvem Johanne er… Ja så tør vi næsten ikke gætte på din fraværsprocent. Johanne er en person der gennem de sidste 3 år har brændt for at gøre Tietgen til et bedre sted. Hun har blandt andet været mulig at finde i baren til festerne, hun er med i galla- og award-udvalget, siden 1.g har hun været en del af elevkorpset og deltaget når der har været åbent hus her på Tietgen, men hendes største bedrift har helt sikkert været hendes stilling som formand for Magazine. Hvor mange timer der er blevet lagt i det blad kan være svært at forstå for os som læsere, men efter at have stået på sidelinjen de sidste to år ved vi, at der er blevet lagt både tid og sjæl (og mange døgnere) i det blad. Dog skal det siges at der også har været tid til sjov og spas, da man næsten kan være stensikker på at finde hende i byen hver weekend. Men der skal jo også helst være en vis form for balance. Så alt i alt, er Johanne en perfekt kandidat til Mrs. Tietgen, da hun både har et talent for at sælge skolen godt, men også bajere i baren til diverse fester ;)

Checkbox *
Hvem skal være Mrs. Tietgen? Vælg KUN en!